Hos os er kroppen i fokus! Hele kroppen!

For hvis HELE kroppen ikke fungerer optimalt, opstår der gener, smerter, skavanker og i sidste ende også sygdom. Derfor er det vigtigt altid at holde kroppen sund, stærk og rask. Vi lægger stor vægt på behandling, kost, ernæring, træning som én helhed. Der findes utallige behandlere ude i det ganske land – og også rigtig mange dygtige behandlere – derfor kan det somme tider være en jungle at finde den rette, som kan hjælpe lige netop dig!

Fortvivl ikke! Og brug ikke mere tid på at søge…

For hos Entegro har vi specialiseret os inde for flere forskellige behandlingsmetoder og har igennem 16 års erfaring, over 20.000 behandlinger og utallige uddannelser, kurser og workshops, udviklet en unik behandlingsmetode, der kan hjælpe dig af med dine gener og smerter, uanset hvor i kroppen, de befinder sig.

Entegro PRO, er skabt igennem mange års erfaring, hårdt arbejde og en helt unik forståelse for kroppen og dens anatomi. Vi har hjulpet kvinder, mænd, babyer og børn i alle aldre. Vores yngste kunde var blot få minutter gammel og vores ældste kunde hidtil var 98 år, frisk og stærk, som en bjørn! Vi mangler endnu én på over 100 år!

Vi har med vores unikke behandlingsmetode, Entegro PRO, afhjulpet alt fra kolik, bækkenløsning, rygsmerter, hælsporer, diskusprolaps, night terror, fibromyalgi til nakkespændinger/Ipad-nakke, tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæskader, lændesmerter, kæbespændinger, scrolling/tommelfinger-smerter til ankelskader, stress-symptomer, tungebåndsgener, vejrtrækningsproblematikker, hofteskader, hovedpine/migræne, betændelsestilstande og så videre, og så videre. Og så er det ikke engang løgn! Vi har heldigvis verdens bedste kunder! De er gode til at anbefale os og nogen har sågar taget sig tid til at skrive en kort anmeldelse af deres oplevelse hos os. Hvis du er nysgerrig efter at høre deres mening, kan du klikke her.

Vi er gode til det, vi laver!

Vi behandler vores kunder med stor respekt og ønsker at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for behandling og optimering af kroppen. Vi har over 1000 tilfredse, glade og ikke mindst, kloge kunder, der valgte rigtigt, da de valgte os!

Vi støtter på forskellige måder.

Sportsklubber og andre foreninger støtter vi ved at tilbyde vores populære ”hands on” foredrag, GRATIS! Vores foredrag har en værdi af 6999 kroner. Derudover tilbyder vi en behandleraftale, som udløser store rabatter til foreningens/klubbens medlemmer, samt deres familier.

Vi har i øjeblikket mere end 30 samarbejdspartnere tilknyttet os.

Desuden er vi generøse donorer af gavekort til vores klinik – og har i løbet af 2017 doneret gavekort for over 150.000 kr. Vi støtter, fordi vi sammen kan ændre verden til et bedre sted.

Et servicesyn til din krop

Derfor er Entegro Pro noget helt unikt, som du ikke finder andre steder.