Vi kan ligeså godt være ærlige!

Ligeså vel som ”lokation” har en kæmpe betydning for en virksomheds ry og rygte, har navnet det også!

Vi har i 5 år heddet aTreatMeant4you – og vi har faktisk været glade for det. Dels fordi vi har et personligt forhold til navnet, som opstod efter en meget lang måned, hvor vi søvnigt sad i de sene nattetimer, alt i mens jeg, (Elham) ammede vores nyfødte datter og ”brainstormede” navne, – og dels fordi vi var henrykte over ordspillet, som mange troede var en stavefejl!

”a treatment 4 you” (En behandling til dig) VS. ”a treat meant 4 you” (En gode/belønning til dig)! Og når man sagde ordet ”aTreatMeant4you”, lød det på én måde alt imens det blev læst på en anden måde.

aTreatMeant4you var begge dele. Det var behandlingen, du har fortjent! Vi synes selv vi var geniale! (Lige bortset fra den ene gang, hvor nogen havde spurgt vores naboer, om vi var et bordel!)

Så ja, aTreatMeant4you var noget helt særligt for os.

Vores kunder har været positive overfor navnet fra start af, men vi nåede frem til den erkendelse at det simpelthen er for svært at udtale og skrive for rigtig mange af vores nye kunder.

Hvis en ny kunde blev anbefalet af en anden, kunne han eller hun sjældent finde os på det store internet – blandt andet, pga. stavemåden. Skrev du bare de første bogstaver korrekt atrea…så poppede vi op som nummer 1. Men glemte du ”A’et” så havde selv Google svært ved at finde os!

Hvis ingen kan finde én, så findes man ikke! (Desværre)

Så derfor måtte vi atter engang slå hovederne sammen, denne gang i dagtimerne og i samarbejde med nogle dygtige og kompetente samarbejdspartnere, for at finde et nyt navn til vores virksomhed.

Et navn, der klinger smukt i folks ører! Et navn, der kort og godt, fortæller hvem vi er og hvad vi laver. Et navn, der er nemt at udtale. Et navn, der er nemt at huske! Et navn, der er lige OS!

Vi er meget stolte over at præsentere vores nye navn!

Vil du være én af dem?

Vi ser frem til at møde dig!