Få en sund og stærk krop!

Om du er en toptunet superatlet, eller om du aldrig før har sat dine ben i nærheden af et træningscenter, kan vi hjælpe dig. Start dit personlige online-forløb med Entegros coach, Kenny Bagge. Med vores individuelle og internationalt anerkendte kost og træningsforløb, når du dine mål i et tempo, der passer dig.

5/5

5 ud af 5 stjerner baseret på 50+ anmeldelser

Metoden er omtalt og benyttet af

Nå dine mål med vores online forløb

Uanset om du vil tabe 3 eller 30 kg. kan vi hjælpe dig – sund kost og træning behøver nemlig ikke at være besværligt, hårdt eller tidskrævende.
Du bestemmer målet – vi giver dig værkstøjerne til at nå det. Vær opmærksom på at alle forløbene foregår på engelsk.

Du lærer
– At spise bedre, uden diæter og udvikle en sund livsstil.
– At blive og forblive aktiv, uanset, din nuværende form.
– At opbygge et sundt forhold til kost og træning uden at det tager overhånd.
– At opnå og bibeholde dine mål, også når livet er uforudsigeligt.

Det handler om dig

Kommer du ingen vegne, selvom du prøver og prøver? Er det svært at være vedholden? Bare rolig, det er normalt! Vægttab, handler nemlig ikke kun om mad og træning! Hvis, du er klar til endelig at få den krop, du fortjener – og få kontrol over dit helbred, din kondition og din kost, én gang for alle, er vi klar til at hjælpe dig. Ingen besværlige og tidskrævende madplaner og træningsprogrammer, men et videnskabeligt bevist forløb, der passer perfekt ind i din livsstil – og en certificeret coach, der støtter dig, hvert et skridt på vejen.

Du opnår

01
Mere energi til dine børn, familie og venner
02

Bedre fysisk styrke og mentalt overskud til at klare dagligdagens opgaver

03

Fornyet selvtillid og øget selvværd, der stråler igennem

04

Mere ro og balance I forhold til kost og træning

05

Et sundt og positivt forhold til din vægt, din krop og dit udseende

06

En gladere og bedre version af dig selv

Din coach

Kenny Bagge, Personlig coach

Din personlige coach, Kenny Bagge, har i over 20 år arbejdet professionelt med kost, ernæring, træning samt behandling. Kenny er certificeret til at vejlede, rådgive og coache kunder online i både kost og træningsforløbene.  Kenny Bagge har en bred viden og erfaring indenfor kost, træning og behandling og har hjulpet hundredevis af kunder i løbet af årene.

Hvad siger vores kunder?

Anders S.

Jeg er meget imponeret over teknikken og den viden Kenny bruger og har. En fornøjelse som person, og et dejligt sted at være.

Lars Bo K.

Har prøvet meget, men det her skal prøves! Fantastisk.

Mirza C.

Imponerende hvad de kan gøre, virkelig positivt overrasket. Helt klart noget der kan anbefales.

Søren B.V

Har efterhånden prøvet adskillige sportsbehandlinger og jeg må sige at Kennys behandling er den mest effektive, professionelle og detaljerede behandling, jeg har modtaget.

Poul Erik B.

Kenny som altid er hjælpsom, har glimrende indsigt og kunnen.

Kegam K.

Med vejledning og professionel træningsinstruktion har jeg fuldstændig forandret min krop. Jeg har tabt mig 25 kg. fedt og taget 15 kg. muskler på.

Vores methode

Vores coachingmetode ”deep health” lærer dig mere end bare at spise og træne bedre. Du udvikler også de mentale og følelsesmæssige færdigheder, du har brug for, for at opnå dine mål og udleve den selvtillid og frihed, som en sund livsstil har at byde på.

”Deep Health” er udviklet af Dr. John Beradi, som har en baggrund indenfor fitness og ernæring og Phil Caravaggio, som er uddannet indenfor ingeniørvidenskab og teknologi.
Både Beradi og Caravaggio var af den overbevisning at alle bør være sunde:

”Et godt helbred og en krop i trivsel er en menneskeret for hvert enkelt menneske på denne planet”.

Trætte af utallige kogebøger og træningsprogrammer, udviklede de sammen en online- baseret community, der er baseret på den nyeste videnskab indenfor kost og træning -og har siden hjulpet tusindevis af mennesker over hele verden. Vi er naturligvis stolte over at være en del af verdens største og mest respekterede online- kost og trænings-coaching system.

Hvorfor virker det?

HVORFOR VIRKER DET?
Når du har modtaget dit login, får du adgang til din egen personlige side. Den allerførste dag, skal der udarbejdes et personligt forløb til dig, derfor modtager du et dybdegående spørgeskema, der med nøjagtighed udregner hvad der skal til, for at du opnår dine mål. Spørgsmålene handler både om vægt, højde, alder, men også omkring dine mønstre og vaner i forhold til kost og træning.

Du vil nu hver dag, i 1 år, modtage en aktivitet eller opgave, der hjælper dig med dit vægttab, fremmer din forståelse for kost og træning samt coacher dig, så du bryder dine dårlige mønstre og erstatter dem med nye og sunde vaner. Transformation kræver både ydre og indre arbejde, men det behøver hverken at være svært eller tidskrævende.

Det handler om at skabe et nyt mindset og det gør du ved at gøre små og simple ting, kontinuerligt. Du bliver en del af et verdensomspændende fællesskab. Du får løbende tilsendt lærerige og spændende artikler og studier, der understøtter dine daglige opgaver.

-Og så får du naturligvis din helt egen personlige og certificerede coach, som du til enhver tid, kan sparre med via din personlige side. Brug 10-30 minutter dagligt – du bestemmer tid og sted – og se forvandlingen udfolde sig.

Verdens mest succesfulde online forløb

Alle kan forandre sig. Også dig. Metoden har på nuværende tidspunkt hjulpet over 100.000 kunder med at forbedre deres ernæring, krop og sundhed igennem de sidste 15 år. Den nyeste viden, data og de dygtigste folk indenfor kost og træningsområdet er samlet ét sted. Derfor virker det. Derfor er dette verdens mest succesfulde online forløb.

Vores online forløb

Online kost forløb

Online trænings forløb

Online kost & trænings forløb

Hvad siger vores kunder om vores online forløb?

Thomas R.

Entegros program har været en investering i mig selv. Det var en enorm ændring fra det, jeg plejede at gøre -forsøg på at komme i form på kort sigt, hvor jeg ville blive udbrændt og gå tilbage til mine gamle vaner. Coachingen gav mig en virkelig person, der kiggede efter mig og hjalp mig med at være konekvent.

Sasha V.

Hvis jeg havde vidst at det ikke kun handlede om mad og træning, men alt derimellem, ville jeg have købt forløbene for mange år siden! – Det er guld værd!

Elly S.

Det værste ved et nyt nytårsfortsæt er at man aldrig opnår sine mål. Efter to uger er man tilbage i de samme gamle mønstre og vaner. Efter utallige diæter og træningsprogrammmer, som jeg droppede efter kort tid, besluttede jeg mig for at prøve Entegros online-forløb, Jeg har været i gang i fem måneder nu -og har haft en støttende og dygtig coach ved min side hele vejen! Jeg har nået mit mål -for første gang nogensinde!

Tilfredsheds garanti

Vi er med dig hele vejen! – og følger dine små og vigtige skridt på din livsændrende rejse! Vi garanterer høj tilfredshed med vores online-forløb og tilbyder 2 måneders fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du, imod forventning, ikke er tilfreds, giver vi dig alle dine penge igen. Sørg for at læse mere om vores tilfredshedsgaranti i vores handelsbetingelser.

Kontakt os

Du kan booke et telefonmøde, eller skrive til os ved at udfylde kontaktformularen