Entegro Træningsprogram

Med vores målrettede træningsprogrammer kan du nå dine mål i dit eget tempo, men vi ved af erfaring at de fleste mennesker ønsker at se synlige resultater, hurtigt. Entegro har løsningen. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er en toptunet superatlet eller om du aldrig før har sat dine ben i nærheden af et træningscenter.

Træning behøver hverken at være kedeligt eller tidskrævende!

Ét af vores mest anvendte og populære træningsprogrammer handler om at blive hurtigt stærkere!

Med vores okklusionstræning skal du kun træne 10 gange á 10 minutter, for at springe et halvt år over i træningscenteret. Studier har vist at folk, der benytter sig af okklusionstræning bliver ligeså stærke med 10 minutters træning, hver tredje dag, som folk der træner 1-2 time to til tre gange om ugen – over et forløb på 6 måneder.

WOW! Det kan man kalde effektiv træning!

Okklusionstræning er ret nyt i Danmark, og vi er utrolig glade for den succes vores kunder oplever, når de har været igennem et forløb. ALLE er blevet markant stærkere henover forløbet.

Det smarte ved okklusionstræning er at man kan træne ved lavt belasting. Dvs. at hvis man fx har nogle skader eller gener, der har forhindret én i at træne, kan man sagtens benytte sig af okklusionstræning alligevel – selvfølgelig under vejledning og guidance fra vores behandlere.

Med okklusionstræning benytter man nogle specielle bånd, til at lukke en smule af for ilttilførslen til musklerne. Det betyder at musklerne skal bruge endnu flere kræfter på at udføre arbejdet. Når blodet/ilten har svære ved at passere igennem til musklen, vil musklen skulle kæmpe endnu hårdere for at løfte noget, hvilket resulterer i at man opnår forbedret styrke og kondition, på meget kort tid.

Okklusionstræning kan anbefales til alle, der ønsker at springe et halvt år over i træningscenteret og komme tilbage med fornyet styrke og energi!