Entegro Sportsterapi

Entegro Sportsterapi er den ultimative massageprotokol. Igennem fysisk stræk, og massage af både muskler sener, led og knogler oplever du en helt uvant følelse af velvære uden nogen sammenligning. Det er den perfekte metode til afslapning og restitution.

Entegro Sportsterapi er udviklet igennem mange år. Protokollen er skabt af Kenny Bagge med fokus på at tage massage og sportsterapi til det højeste niveau.

Kenny Bagge: ”Når jeg igennem årene har fået massage, er der altid én ting der har slået mig. Selv når jeg havde fået massage, kunne jeg stadig opleve krampe i muskulaturen, hvis jeg begyndte at spænde op i eksempelvis læggen. Jeg havde derfor stadig brug for at strække ud. Havde jeg derimod strakt ud først, havde jeg ikke længere det samme behov for massage. Problemet med stræk er, at det kan være fysisk krævende og svært at gennemføre selv. Har man derimod en person til at strække kroppen ud for én, så er det en helt anden følelse. Det at blive strakt ud, kombineret med massage giver en unik følelse af afspænding, frihed og velvære.

Entegro Sportsterapi er skabt med dette formål. Jeg har udviklet nogle stræk som kommer hele kroppen igennem uden at klienten skal gøre arbejdet. Samtidig har jeg udviklet en massageform som kommer omkring kroppens bindevæv, muskler, sener, led og knogler på en helt utrolig og befriende måde.”