Profil

Entegros team består af Elham Sayedmirza og Kenny Bagge, der privat bor i Humlebæk sammen med deres børn. Elham Sayedmirza, driver til dagligt den administrative del af Entegro. Elham har en baggrund indenfor kommunikation/NLP, coaching og ledelse. Kenny har siden barnsben været fascineret af kroppens anatomi og har derfor brugt det meste af sit liv på at uddanne og dygtiggøre sig indenfor behandlingsverdenen. Kenny har en bred viden indenfor behandling, træning samt kost og har en lang række kurser og uddannelser bag sig.

Entegro benytter sig også af eksternt personale. Disse værende andre behandlere, instruktører, foredragsholdere, undervisere samt andre eksperter indenfor behandlingsteknik samt træningsteknik.

Hvad adskiller jer fra andre behandlere?

Grunden til vores succes er at vi har sammensat en unik behandlingsmetode, ud fra mere end 20 års erfaring, træning og viden. Denne kalder vi Entegro Pro. Vi holder os løbende opdateret med ny viden og forskning og tager jævnligt kurser og uddannelser, for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service.