Behandl din krop ordentligt… det gør vi!

Rigtig mange, hvis ikke alle danskere, har på et eller andet tidspunkt i deres liv, døjet med rygsmerter. Det kan være i forbindelse med en graviditet, en flytning, en uheldig bevægelse, ja, selv helt almindeligt havearbejde.

Hov, stop – hertil og ikke længere!

Når man har ondt i ryggen, får pludselige jag eller hold i ryggen, er det kroppens måde, at sige ”Hov, stop – hertil og ikke længere!” Det er, som oftest, spændinger eller overbelastninger, der ikke er blevet taget alvorligt i tide. Det betyder ikke at det ikke kan afhjælpes, men at det nok kommer til at foregå over et par behandlinger. Har man ondt i ryggen, vil man uundgåeligt overbelaste andre dele af kroppen, både bevidst og ubevidst, fordi kroppen benytter alle ressourcerne på at bekæmpe smerterne i ryggen. Hvis man fx har ondt i sin ankel, så forsøger man at gå så forsigtigt og nænsomt, som muligt, for ikke at overbelaste den yderligere.

Men problemet er, at det til gengæld kan gå ud over knæet og senere hoften og dernæst rygsøjlen. Det er faktisk en kropslig domino-effekt, der er tale om her. Derfor er det vigtigt at få behandlet sin ankel-skade, så hurtigt, som muligt – og dermed undgå de dyre ekstra-regninger – også økonomisk!

Det er ikke sjovt at stå som hjælpeløse forældre

Når vi taler om vores yngste målgruppe, nemlig babyer, er der utroligt mange, der lider af kolik. Det er en voldsom mavepine, som er til stor frustration og ubehag for både babyen og dens forældre. Det er ikke sjovt at stå som hjælpeløse forældre, med et utrøsteligt barn, der har grædt uafbrudt i flere timer. Men heldigvis kan denne mavepine rent faktisk afhjælpes med både kranio-sakral terapi og organmassage. Dette er endnu et eksempel på at man kan undgå mange timers søvnløshed, frustration og smerte, ved at få en behandling hurtigst muligt. Det værste man kan gøre, er at udskyde tingene, med den overbevisning at ”det nok går over af sig selv” – for det gør det desværre sjældent. En tommelfingerregel er, at hvis smerten ikke er gået over inden for 10-14 dage, så er det behandlingskrævende.

Lad vær med at lev med smerten. Tag ansvar og gør noget ved det. Der er rigtig mange mennesker, der lider af hovedpine og uhyggeligt mange af disse er børn og unge. Mange er desværre også vokset op i en verden, hvor det er naturligt at tage en hovedpinepille, når man har ondt i hovedet. Det synes vi, både er synd og skræmmende – for selvom der kan være mange faktorer, der spiller ind, såsom: dårligt indeklima, for lidt væske, usunde madvaner osv. så er det oftest en spænding i nakken og skuldrene, der giver hovedpine og dette kan afhjælpes, uden brug af medicin, og som regel med kun én behandling og efterfølgende teknikker, som kan benyttes derhjemme eller på arbejdet. Jo mere du selv gør for at holde din krop i top form, desto mindre tid skal du bruge hos os.

Pas på dig selv og din krop.

De fleste gener og smerter kan faktisk afhjælpes nemt og hurtigt. Det er bl.a., derfor at vi gerne vil dele vores viden og erfaringer med så mange, som muligt. Det kan på mange virke lidt ”hokus pokus-agtigt”, når en behandler bruger ordene ”nemt og hurtigt” i én og samme sætning, men faktum er at der er videnskabelig evidens for at vores behandlingsteknikker, rent faktisk virker.

Del på de sociale medier