Foredrag

Uanset hvilken sportsgren man dyrker, vil man altid udsætte sig selv for skader. Ikke alle skader behøver behandling. Som tommelfingerregel vil en skade, der har varet i mere end 10-14 dage, dog næsten altid være behandlingskrævende.

Vi har gode resultater med behandling af alle former for skader/smerter. Entegro ønsker at give alle sportsforeninger i Nordsjælland og omegn en hjælpende hånd og deraf tilbyde et sponsorat, sådan at alle deres medlemmer kan få behandling med rabat. Hvert år sparer medlemmerne mere end 150.000 kr. med vores samarbejdsaftale. I år gentager vi succesen og arbejder hårdt for at få endnu flere med. Vi tilbyder derfor et GRATIS foredrag (norm. Pris kr. 6.999,-) om Entegro Pro og behandling generelt. I år har vi valgt at tilbyde samme ordning til virksomheder.

Entegro Pro handler om hvordan man på en hurtig og enkelt måde, igennem behandling, kan strukturere kroppens forskellige segmenter, sådan at der skabes bedre balance og kropsholdningen bliver optimeret. Alt dette er yderst relevant for alle mennesker, da det er med til at styrke kroppen og forebygge skavanker.

Under foredraget kommer vi ind på:

  • Hvordan man hurtigt og enkelt øger mobilitet, smidighed, styrke og vejrtræknings- kapacitet gennem kropsstruktur.
  • Forebyggelse af skader.
  • Udstrækning, og smidighedstræning.
  • Demonstration af behandlingsteknik og metode.
  • Behandling af nye og gamle skader på jeres medlemmer under foredraget.
  • Øvelser, der involverer medlemmerne på en sjov måde.

Foredraget, inklusive behandling er HELT GRATIS og varer ca. 1,5-2 timer.

Vi kommer ud i jeres klub/forening eller virksomhed, når det passer jer bedst, forudsat at vi har en ledig tid i kalenderen. Dag eller aften er op til jer – det eneste krav vi stiler, er at der er mindst 15 deltagere til foredraget. Såfremt I, derefter, ønsker en (gratis) samarbejdsaftale kan dette arrangeres efterfølgende.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Benyt vores online kontaktformular